Organisering av ovanliga brollop

Dr Farin Man

Planerar ett bröllopFör alla män är bröllopsdagen en viktig upplevelse. Jag vill inte heller ha det för att vi gifter oss intellektuellt eller är Polens största dröm då. Jag drömde om mitt sista ögonblick sedan barndomen. Och det hände. Min långvariga fästman föreslog mig som ett resultat. Vi har börjat förbereda för det senaste stora evenemanget. Hallen, klänningen, kostym är antalet verk vi tänkte på. Vi planerade inte varje stort bröllop, så rummet hittades relativt snabbt. När det gäller kvinnans klänning beställde jag bara den. Hon kände den traditionella jag vill, så jag försökte inte ens leta efter det i affärer, men gick ut till klädmakaren. När det gäller kostymen dröjde inte den framtida mannen i bandet. Han föredrog att bära sin nuvarande kostym, för han trodde att han kände så. Tillskotten gick också snabbt.

Val av vigselringarDet finns fortfarande ett val av vigselringar. Vi båda gillar ljusa och moderna saker. I kontakt med de senaste vigselringarna krävs också att tas i denna trend. Vi trodde att en kombination av vitt och rött guld var närvarande. Vi letade efter något, men vi tyckte nästan perfekt. Innan de var redo för upphämtning, erbjöd de oss tillfälliga ringar i salongen för förlovningsstadiet.

Tillfälliga ringarDetta är förmodligen en ny trend också, sättet att bli fingrar vana vid de senaste smycken. Det fick mig att skratta lite, och senare insåg jag att om det var en annan ring för mig var det en riktig nyhet för min vän. Vilken klient vill ju ha på sig tårna? De gillar inte att ringas. Vi gick med på denna inställning och spelade modigt i moderna vigselringar. Min andra man gick och studerade den här länken för allt han kunde. Särskilt om glasögon. Och förmodligen en ölmugg. Men jag måste erkänna att han hade det med stolthet. Och alla mina vänner skryttade av det. Det fanns också konstiga situationer. Vissa trodde att vi redan var gift och vi informerade dem inte. Särskilt en moster kände sig väldigt kränkt och tyvärr var hon övertygad om att dessa utmärkta vigselringar fortfarande inte finns. Hon sa att världen var galen och att hon inte skulle fungera i denna galenskap. Men hon lovade att hon skulle komma till rätt bröllop. Vi fick rätt ringar från juveleraren. De var underbara. Bara de vi beställde. De kunde inte vänta med att officiellt ställa in dem.

ceremoniTills hela denna dag kom lugnt. Vädret var högt, solen sken, vilket verkligen är en intressant prediktor längst ner. Jag accepterar inga vidskepelser, men den här gillade jag verkligen. Kyrkan var vackert och smakfullt inredda, vilket var värdet av min mor och syster. De stod verkligen inför utmaningen. Vi är festklädda, massor av gäster. Prästen tröstade oss. De viktigaste orden sades i fred: Ja. Vi var snabbt gäst och hustru. Vi var betydligt fördelaktiga. Nu är det dags för kul. Det var ett bröllop framför oss. Vi flyttade alla till det hyrda rummet, serverade en gallamiddag. Orkestern hade tidigare spelat för chop. Det var inget syfte med dans och fester. Alla åtog sig till gryningen. Det var en riktigt bra dag då.